Herentassen voor stoere mannen

Tegenwoordig worden ze steeds populairder…tassen voor mannen!

Schoudertassen worden vaak nog gezien als accessoires voor dames. Toch komen er ook steeds meer schoudertassen voor heren! Dat past helemaal in de trend van mannen die zich steeds meer bezighouden met hun uiterlijk en hun kleding en een schoudertas is voor heren net zo makkelijk! In plaats van de bekende overvolle broekzakken, kun je als man stijlvol over straat met een schoudertas die speciaal voor heren is ontworpen.

Een stoere heren messenger schoudertas of een praktische rugtas? Waarschijnlijk de twee meest populaire modellen, echter blijft de werktas of laptoptas natuurlijk ook erg in trek bij mannen. Zeker nu steeds meer mannen hun gadgets, zoals een tablet of laptop meenemen wanneer ze onderweg zijn naar een afspraak.

Vooral de leren herentassen hebben een stoere en tegelijkertijd toch een stijlvolle look. Daarnaast zijn heren tassen gemaakt van echt leer ook nog eens erg duurzaam en gaan ze jarenlang mee.

Ben je op zoek naar een stoere herentas, kijk dan eens op Marington.nl. Een zeer ruim assortiment stoere herentassen, veel merken, diverse modellen, materialen en kleuren.